Een feest organiseren. Doet u dat zelf?

Feest organiseren

Uw werkgever heeft u gevraagd een feest te organiseren voor het voltallige personeel. ‘U bent altijd zo sociaal. U staat met iedereen op goede voet…’ Dat had de directeur goed gezien.

U werkt met veel plezier voor de organisatie en uw collega’s weten u altijd te vinden als er iets gevierd moet worden. Maar een groot feest plannen is wel even wat anders dan met een felicitatiekaart de afdelingen langsgaan.

De checklist van een feestplanner

Als event organisator krijgt u carte blanche. U wilt uw werkgever natuurlijk niet teleurstellen en het lijkt u ook een leuke uitdaging. Maar waar begint u? Wat komt er allemaal kijken bij het organiseren van een personeelsfeest voor 150 gasten?

  • Geschikte locatie voor het bedrijfsfeest.
  • Aankleding feest. Carnavalssfeer of neutraal?
  • Originele activiteiten die bij iedere gast aanslaan.
  • Zijn er speciale dieetwensen?

Hulp bij het organiseren van een bedrijfsfeest

Het voelt een beetje als vals spelen. Na een paar weken piekeren neemt u contact op met een erkende feestorganisator. De tijd begint inmiddels te dringen. U wilt op zijn minst een einde maken aan uw twijfel.

  • Welke huurprijs mag een locatiehouder vragen? Wat is uw onderhandelingspositie?
  • Welke cateraar is betrouwbaar en houdt echt rekening met dieetwensen van uw collega’s?
  • En dan de activiteiten. Er zijn zoveel aanbieders. Hoe scheidt u het kaf van het koren?

Zelf de regie in handen houden

De voordelen van een feestspecialist worden u al snel duidelijk. De jarenlange ervaring en het solide netwerk geven de doorslag. Maar uw ideeën voor het feest dan? Wat gebeurt daarmee?

Een goede feestspecialist neemt uw inspiratie als uitgangspunt. Hij neemt de mogelijkheden met u door. Vervolgens stelt hij een arrangement samen waar prijs en kwaliteit hand in hand gaan.

Prijsvoordeel dekt onze kosten

Na een geslaagd evenement krijgt uw werkgever één factuur. De kosten van het organiseren worden soms zelfs volledig gedekt door het prijsvoordeel op de verschillende onderdelen van het feest! Per saldo huurt u ons dan kosteloos in.

Heeft u een gezellig feest op de planning staan? Een verjaardag, bruiloft, jubileum, afdelingsfeest of ander heugelijk feit? Bel direct de feestspecialist voor een vrijblijvende kennismaking!