De leukste party games voor uw feest

Zoekt u activiteiten voor een feest? Een gezelschapsspel, workshop of quiz zorgen voor sfeer en vrolijkheid. U breekt het ijs gauw door uw gasten samen iets leuks te laten doen. Mensen die normaal gesproken geen contact hebben, raken nu in gesprek. De stemming is losser en er is geen sprake meer van afzonderlijke groepjes.

Actieve spelletjes binnen voor volwassenen

Iedereen houdt van spelletjes. Van onze spelletjes tenminste! Deze spellen voor volwassenen zijn namelijk speciaal ontwikkeld om mensen tot elkaar te brengen en elk feest tot een succes te maken. U kiest uit gezelschapsspellen met een herkenbaar thema, zoals:

  • Moorddiner
  • Wie is de Mol Diner
  • Who is 007?

Workshops: interessant, creatief en hilarisch

Workshops zijn er in vele soorten. Onze workshops zijn interessant en worden gegeven door experts. Daarnaast zijn ze geschikt gemaakt om binnen een feestprogramma te passen. Lichtvoetigheid is een belangrijke voorwaarde. Enkele voorbeelden:

  • Met een glas in de hand de geheimen van de goochelkunst tot u nemen.
  • Tussen de gangen van het diner door een Djembé-workshop doen.
  • In een gemoedelijke sfeer schilderen als Bob Ross.

Gezellige quiz met vragen voor iedereen

Het spelen van een quiz werkt altijd sfeer verhogend. Tenminste, met een ervaren quizmaster die er alles aan doet om iedereen erbij te betrekken. U kiest voor een muzikale quiz, een pubquiz of het bekende Ik Hou van Holland. Helaas moeten wij u melden dat Linda de Mol verhinderd is. Maar verder is het gezelligheid troef en geeft het uw feest net de prikkel die het nodig heeft.

Escape box of Segway tour

Naast tal van funny games boekt u bij ons de vermaarde Escape Box. Alle gasten hebben hun inbreng in het openen van deze mysterieuze kist. Een opwindend begin van uw feest die veel stof tot napraten oplevert.

Ook een leuk idee voor uw feest is een korte Segway-tour. Even de buitenlucht in om de omgeving te verkennen. Heeft uw locatie een parkeerterrein? Dat zou handig zijn voor de ervaren instructeur die op luchtige wijze wat tips & tricks laat zien voordat men op pad gaat.

Maatwerk van een feestspecialist

Heeft u een feest op de agenda staan? Laat ons u helpen met de invulling van het actieve gedeelte. Naast de bovengenoemde activiteiten zijn wij ook meesters in maatwerk. Door onze jarenlange ervaring en ons betrouwbare netwerk is er veel mogelijk. Van een Oudhollandse quiz-en spelletjesmiddag tot een wandel- en vaartocht. Vraag naar de mogelijkheden of boek direct een van onze top-feestactiviteiten of party games.