Complete themafeesten

Complete themafeesten zonder zorgen

Het ontbreekt u niet aan de ideeën voor een feest. U heeft een goed beeld bij hoe de avond of middag zal verlopen. Maar een feest organiseren kost veel tijd en geeft de nodige kopzorgen. Zeker als u er niet veel ervaring mee heeft. De locatie, het eten, de muziek, de activiteiten, de aankleding. Er komt heel wat bij kijken.
Wilt u verzekerd zijn van een 100% geslaagd feest? Wij verzorgen een feestarrangement compleet met toplocatie en aankleding. En de kosten blijven binnen de perken. Door onze ervaring en ons grote netwerk, zijn wij in staat goede prijzen te bedingen. Zo komt u onder de streep vaak zelfs voordeliger uit. Neem contact met ons op of kies direct een thema.

Winterquiz borrelnight feestavond

Een winterse feestavond perfect als invulling van de kerst- of nieuwjaarborrel!

Aantal personen vanaf: 20
Prijs vanaf: €79

Ik hou van Holland themafeest

Beleef een gezellige oer-Hollandse avond tijdens dit leuke themafeest!

Aantal personen vanaf: 30
Prijs vanaf: €69

Latijns Amerikaans themafeest

Beleef een uniek Latijns-Amerikaanse avond waarbij u de Salsa leert dansen of een Cocktailshake workshop volgt.

Aantal personen vanaf: 30
Prijs vanaf: €79

Groepsspelen voor volwassenen

Of het nu om een verjaardagsfeest, een personeelsfeest of een bruiloft gaat, de juiste partygames helpen elk een feestje op gang. De sfeer wordt snel losser als alle gasten meedoen en plezier hebben met het spelen van de spellen. Het thema dat u kiest is niet alleen leuk voor u, maar ook voor uw gasten. U heeft de keuze uit verschillende thema’s. Door ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring zorgt voor de beste mensen en thema’s die uw gasten aanspreken.

De feestexpert die maatwerk levert

Elk feest is anders en vraagt zijn eigen aanpak. Dat maakt ons werk ook zo leuk. De automatische piloot staat bij ons nooit aan. U komt met uw ideeën en wij stellen een programma samen. Overleg is hierbij het sleutelwoord. In de oriënterende fase kan het best zijn dat we dagelijks even telefonisch contact hebben. Maar zodra het programma vaststaat, laat u de organisatie met een gerust hart aan ons over. Het enige wat u hoeft te doen is de gasten uitnodigen.

Eén contactpersoon voor uw complete feest

Laat door ons uw feest organiseren. U heeft gedurende het proces te maken met een en dezelfde feestspecialist. Hij (of zij) onderhoudt het contact met de cateraar, de mensen van de muziek, de spelinstructeur, het bedrijf dat de aankleding verzorgt. Hij maakt een schema waardoor aken op tijd geregeld zijn. Alles wordt gecheckt en gedubbelcheckt. Bij eventuele calamiteiten is hij ook stand-by.
Door uw feest uit te besteden, behoudt u de creatieve zeggenschap. Het managen van uw evenement is goede handen bij ons. Neem direct contact op.