Origineel themafeest zonder stress

U heeft zin om een feest te organiseren. Het is te gek om ideeën te bedenken en te kiezen wie u allemaal gaat uitnodigen. Toch heeft u ook twijfel. Is zo’n feest organiseren niet een enorm karwei? U wilt ten minste honderd mensen vragen: vrienden, geliefden en familie.

Zo veel tijd heeft u niet om aan het feest te besteden. U ziet bovendien erg op tegen de contacten met de leveranciers, muzikanten en de eigenaar van de locatie. Moet u echt gaan onderhandelen over de prijs? U wilt uw idee bijna niet door laten gaan, tot u op het idee komt feestspecialisten.nl te raadplegen.

Heeft u al een locatie voor uw feest?

Waar wilt u het feest organiseren? Moet het een groot evenement zijn of een kleine bijeenkomst? Heeft u het soort locatie in gedachten, zoals een restaurant, een bowlingbaan, een bioscoop of een park? Een feestspecialist kent zijn toplocaties. Hij toont u de mogelijkheden. Door zijn goede contacten sleept hij er een scherpe dagprijs uit.

Vlotte catering met heerlijk eten en drinken

De keuze voor het eten & drinken is een cruciale factor voor uw feest. Als u niet weet wat u moet kiezen, vraagt u een aantal van de beoogde gasten wat ze zouden willen. Niet bij alle feesten hoeft er gedineerd te worden. Soms hebt u genoeg aan wat kleine snacks, een bittergarnituur, chips, pinda’s en borrelnootjes.

Het serveren van de drankjes vraagt speciale aandacht. Wilt u voorkomen dat uw gasten een leeg glas voor zich hebben staan? De feestspecialist weet wie hij inhuurt. Door zijn jarenlange ervaring en solide netwerk, krijgt u de bediening die bij uw feest past.

Lichtvoetig entertainment die gezelligheid brengt

Onder entertainment valt de muziek, maar ook de activiteiten. U zoekt een thema uit voor uw feest. Daar hoort een spel, een workshop of een gezellige quiz bij. U kiest bijvoorbeeld voor:

  • Een winterquiz borrelnight feestavond.
  • Een Ik Hou van Holland themafeest.
  • Een Latijns-Amerikaans themafeest.

Uw feestideeën staan voorop

U hoeft alleen uw ideeën op tafel te leggen en wij doen de rest. U krijgt een eigen contactpersoon met wie u alles persoonlijk regelt. Hij zorgt ervoor dat zowel aankleding, catering als entertainers op tijd op de locatie zijn. Wij houden van een strakke organisatie. Alles wordt gecheckt en gedubbelcheckt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. U kunt zich zorgeloos aan uw gasten wijden.

En de kosten? Die worden vaak al gedekt door het prijsvoordeel dat uw feestspecialist bedingt bij zijn vaste, betrouwbare leveranciers. Na een geslaagd feest krijgt u één eindfactuur – de reiskosten van onze partners zijn altijd bij de prijs inbegrepen – en wij beloven u dat het bedrag onder de streep u zult bevallen.

Binnenkort een feest? Bezoek onze website voor de mogelijkheden. Of bel met een van onze feestspecialisten.