Top 5 activiteiten voor een themafeest

Een leuke partygame, een workshop of een muzikale quiz. Welke activiteit kiest u voor uw feest?

U wilt de sfeer erin brengen, zorgen dat gasten elkaar van een andere kant leren kennen. Door samen iets leuks te doen is het ijs gauw gebroken. Zeker als het thema van uw feest origineel en verrassend is. Maar u wilt er uiteraard ook zeker van zijn dat het thema aanslaat en werkt.

Door een spel/workshop/quiz uit de top 5 te kiezen, haalt u een beproefd recept in huis. De activiteiten uit de top 5 zijn talloze malen met groot succes gespeeld. Uw feest of evenement kan niet beter beginnen.

5. Moorddiner

Hoe is Lady Butterfly om het leven gekomen? Onder begeleiding van een professionele acteur, proberen uw gasten aanwijzingen te verzamelen. Wie lost de moord op deze welgestelde dame op? Spanning, opwinding, verrassende wendingen! Uw gasten hebben veel om over na te praten.

4. Het grote kennismakingsspel

Leer elkaar (nog) beter kennen met dit onvergetelijke spel. Het bestaat uit drie onderdelen: speeddaten, een groepsgesprek en ten slotte Ranking the Stars! Een of meerdere instructeurs leiden het spelverloop in goede banen. De winnaar wordt beloond met een prijsje!

3. Wie is de Mol diner

Heeft u dit jaar ook zo genoten van Wie is de Mol? Bij deze feestactiviteit gaat u hetzelfde beleven als de deelnemers op tv. Het spel kan binnen gespeeld worden, onder het genot van een hapje en een drankje. Per (sub) groep wordt één Mol aangewezen. Om die te ontmaskeren is slimheid en teamwork nodig! Valt de Mol door de mand of is hij iedereen te slim af?

2. Top 2000 songquiz

De spannende en gezellige muziekquiz voor iedereen! Het gaat niet alleen om de feitjes. Wie herkent bijvoorbeeld de meeste songs? De muzikale quizmaster maakt er een feestje van. Hij heeft oog voor de verschillen binnen de groep. Alle genres komen aan bod. Een geheid succes!

1. Mindfuck workshop

Met stip de absolute topper onder de feestactiviteiten! Uw gasten volgen een hilarische workshop van een doorgewinterde illusionist. Hij onthult de geheimen van het goochelen anno nu. ‘Dit is magie 2.0…!’ Samen bezig zijn met trucs en vingervlugheid brengt de groep op magische wijze dichter bijeen.

Feestactiviteiten snel en eenvoudig boeken

Bij ons reserveert u handig en direct een feestactiviteit. Maak een onvergetelijke herinnering van uw personeelsfeest, jubileum, bruiloft of verjaardag. Naast de activiteiten uit de top 5 zijn er meer thema’s voor een feest te boeken. Ook kunt u door ons uw complete themafeest laten organiseren: locatie, catering, aankleding, thema. Vraag naar de mogelijkheden. Binnen een dag hebt u een scherpe offerte binnen. Bezoek de website of boek direct.