Over de Feestspecialisten

Wist u dat?

  • Ook als uw ideale feestactiviteit er niet bijzit, wij ook maatwerk kunnen leveren, laat u informeren door onze medewerkers.
  • Wij feestactiviteiten verzorgen in Nederland, België en Duitsland.

Over ons

De Feestspecialisten, de organisatie van uw feestactiviteit in vertrouwde handen.

Voor alle activiteiten voor uw feest

Als partycentrum of als zalenverhuurder krijgt u regelmatig de vraag van groepen welke activiteiten u kunt aanbieden. Groepen verwachten naast lekker eten ook een stukje entertainment. De Feestspecialisten verzorgt al sinds 2005 in Nederland en België feestactiviteiten voor partycentra, hotels, restaurants en andere zalenverhuurders aan.

Wie zijn wij?

Vanaf ons hoofdkantoor in Wijdenes organiseren wij overal in Nederland, België en zelfs Duitsland feestactiviteiten. Dit kan al vanaf 10 personen, maar ook groepen van 500 personen zijn voor ons geen probleem.

Op maat feestactiviteiten

Wij bieden een ruime keuze aan activiteiten om uw feest tot een onvergetelijke ervaring te maken. Naast de ruime keus aan feestactiviteiten die u op deze site vindt, is er nog veel meer mogelijk. Onze medewerkers helpen u graag bij het aanpassen van uw feest aan uw wensen en budget.

Keurmerk groepsuitjes

Hoe weet u nu of u te maken heeft met een bonifide feestpartner? De Feestspecialisten is al ruim 5 jaar aangesloten bij Keurmerk groepsuitjes, waardoor u kunt rekenen op betrouwbare service en een goede kwaliteit.

Contact

Onze medewerkers informeren u graag over onze feesten en de vele mogelijkheden. Klik hier voor onze contactgegevens.