Feest vieren? Uw ideeën – onze expertise!

Een feest organiseren is leuk om te doen. Maar het kan ook energie slurpen en stress veroorzaken. Door een feestexpert in de arm te nemen, heeft u vaste grond onder de voeten. Samen spreken we uw feestplannen door.

  • We vinden het altijd superleuk om de ideeën voor een feest te horen.
  • We checken beschikbaarheid van locatie, catering en activiteiten.
  • We houden de grenzen van uw budget in het oog.

U kent uw gasten – wij onze leveranciers

Welke gasten nodigt u uit op uw feest? Is het een bedrijfsfeest, een familiefeest, een bruiloft? Door onze jarenlange ervaring weten wij dat elk feest weer anders is. Dat is ook het boeiende van ons vak. We kunnen nooit op de automatische piloot overgaan. Wij vinden het een uitdaging om bij elk feest eruit te halen wat er volgens ons in zit, zowel qua prijs als kwaliteit!

De input over de gasten en het soort feest krijgen wij van u. Daar stellen wij onze kennis van de markt tegenover. Net als Abraham weten wij waar wij de mosterd moeten halen. Misschien zelfs wel beter ?

Feest organiseren met betrouwbare leveranciers

Wij werken meestal met vaste, betrouwbare partners. Dit geeft rust én prijsvoordeel. Wij weten dat we op hen kunnen vertrouwen, dat de mensen en de spullen op tijd op de locatie zijn.

Zolang u er geen zorgen over heeft, doen wij ons werk goed. Op de dag van het feest houdt u zich bezig met het ontvangen van de gasten en heeft zelf ook een leuke tijd. Wij doen ons werk zoveel mogelijk op de achtergrond.

Maatwerk – wat houdt dat in?

Zoals gezegd: elk feest vraagt om een eigen benadering. Wij hebben een aantal standaard-arrangementen. Maar die bieden genoeg ruimte om elk feest uniek te maken. Maar u kunt ook wensen hebben die erbuiten vallen. In dat geval maken wij een speciale offerte voor u op.

Een andere manier waarop wij u ten dienste zijn is het wijzigen van de gastenlijst. Wist u dat u tot één dag van tevoren extra gasten kunt aanmelden? Vraag naar de mogelijkheden voor uw feest of boek direct!