Help, de directeur is ontvoerd dinerspel

help-de-directeur-is-ontvoerd

Lukt het u de directeur te bevrijden?

Spelomschrijving
U krijgt bericht dat de directeur ontvoerd is! Consternatie wat te doen? Na dit bericht volgen verdere instructies. U heeft precies de tijd die er voor het diner is uitgetrokken om de directeur weer vrij te krijgen. Tussen de gangen door ontvangt u verschillende opdrachten waarin uw trouw aan het team, de directeur en organisatie op de proef wordt gesteld.
Met behulp van uw smartphone, QR codes, WhatsApp en andere technische snufjes gaat u met uw team de strijd aan tegen andere teams én de klok. En uw directeur? Komt hij nog vrij? Dat hangt af van de tijd en uw inzet.

Wat regelen de feestspecialisten?
Wij zorgen voor één of meerdere instructeurs die het spel begeleiden, u verzorgt zelf het diner en de drankjes. Uiteraard neemt de instructeur van tevoren contact met u op om het spel met u af te stemmen. Help de directeur dinerspel is een unieke dinerervaring. Standaard gaan de deelnemers op zoek naar een fictieve directeur maar het is ook mogelijk (meerprijs) dat de deelnemers op zoek moeten naar de echte directeur of andere persoon die ontvoerd is. Het spel heeft veel maatwerk-mogelijkheden.

Prijs

Aantal Personen Prijs p.p. excl. btw
15 – 20 € 47
21 – 39 € 45
40 – 60 € 42

Inclusief
– Spelbegeleiding Help, de directeur is ontvoerd (ca. 3 uur)
– Spelmaterialen
– Prijsje voor de winnaar

Tijdsduur
– 3 uur